Omdömen

Skriv gärna här vad ni tyckte om kursen ni gick, bra och dåliga saker. Så vet vi vad vi ska ha kvar och vad vi ska göra bättre!!! Tack påförhand!
Skrivet av Karin Sundberg, den 3. jul, 2019
Tack för en lärorik helg, 31/5, 1/6 och 2/6!
Ett bra upplägg
Faktagenomgång 31/5 så vi hann fundera på vad ni presenterade.
Praktisk arbete 1/6 och 2/6, där vi fick jobba i grupp, kunde diskutera i gruppen hur vi skulle genomföra spårläggningarna. Det var bra att vi la spåren i olika terräng. När hundarna spårade var det bra att en av er var med och att vi andra i gruppen fick gå efter ekipaget och se hur hund och förare gjorde. Bra med att ni gav feed back i hela gruppen efter varje spårning. Vi uppskattade även att ni gav en avslutande bedömning.

E-post:
Skrivet av Anna Eriksson, den 3. jul, 2019
Vi gick kurs med Asta och tycker att vi fick mycket lärdom, stöd och framför allt att ni bjuder på er själva. En mycket trevlig helg som vi tog till oss och vi blev sugen på anlagsprovet som gav oss ett godkänt. Så roligt att ha kontakt inför provet och få råd. Sen är det ett stort plus när ni lägger ut bilder efter era kurser! Tack så mycket Ulrika och Richard!👍👍👍
E-post:
Skrivet av Theres Mattsson , den 3. jul, 2019
Jag gick en kurs i eftersök i maj med min Golden tjej Diddi. En riktigt lärorik och bra kurs! Fick mycket bra tips och råd på hur vi ska gå vidare med träningen och vad jag ska tänka på. Bra information, material och både Ulrika och Rickard är otroligt kunniga och pedagogiska i sin inlärning. Och att få möjlighet att alltid höra av sig till både Rickard och Ulrika efter kursen, kändes som en stor trygghet. De finns där om man skulle köra fast och behöver hjälp eller bara tips på hur jag ska gå vidare.
Jag rekommenderar alla som är intresserade av att gå en eftersökskurs att gå den hos Ulrika och Rickard! Skulle gärna vilja gå den avancerade kursen någon gång framöver.
Har inget negativt att skriva, visst var vi några stycken som gick kursen, men tyckte ändå att vi fick den hjälp som vi behövde och att träffa likasinnade var riktigt trevligt. Lära känna nytt folk medans man väntade på sin tur.
Ett stort tack till en bra kurs!
E-post:
Skrivet av Stefan Söderberg, den 3. jul, 2019
En kurs som gav både "Villa" och (framförallt) mig mycket mer än jag hade väntat trots att jag ändå hade höga förväntningar på kursen. Förutom allt man fick lära sig, även om man redan lyckas "tappa" en del på vägen, 😄 var upplägget; roligt, trevligt, proffsigt och väckte nyfikenhet!
Med tanke på att jag haft svårt att "lagra" läran skulle jag egentligen behöva gå en kurs till. Om inte annat för att det var så jäkla roligt! 😊
E-post:
Skrivet av Larsa u, den 3. jul, 2019
Mycket bra kurs, en av de bästa jag har gått under alla år med hundar. Både Ulrika och Rikard är duktiga och otroligt kunniga och engagerade. En stor eloge till er som fixade maten, mycket gott! Det enda negativa möjligen är att det var lite många men då fick man ju i stället möjlighet att lära känna nya människor och hundar! Sen var det ju otroligt kul att vi fick vara med på erat bröllop! Tack för det! 😁👍
E-post:
Skrivet av Jenny Backlund, den 3. jul, 2019
Har gått kurs med båda våra drevrar och det har varit superbra. Mycket engagerade kursledare som även engagerar sig efter kursens slut och kommer goda råd och tips.
Dom höjer verkligen både hundens och ditt egna självförtroende.
Köper man till mat så blir man inte besviken, Skulle kunna gå kurserna om och om igen endast för maten 🤗
Rekommenderar verkligen Sjöbackens.
E-post:
Skrivet av Britt Marie Olofsson , den 3. jul, 2019
Hej det var en toppen helg. Ina och jag tyckte det var mycket bra och vi har fått mycket bra tips. Om jag ska tyckande något så var det lite för många deltagande så väntan blev i bland lite lång och utdraget. Men för övrigt var det blandad av både hundar och ägare och det är kul. Maten var jätte god. Ett stort tack till er.
E-post:
Skrivet av Eva Trolle persson, den 1. jul, 2019
Snoa femårig strävhårig dvärgtax har varit på kurs hos Ulrika och Rickard. Vi har gått på kursen avancerat viltspår. Oj så bra det har varit! Bra seriös införmation, goda råd som verkligen har förändrat och utvecklat mitt sätt att arbeta med viltspår! Bra övningar som har gett viltspår en helt annan innebörd för mig. Jobbigt har det varit men med glada positiva tillrop har vi stärkts i vårt hundägande. förbättringar? Nej det tror jag inte att jag önskar mig. Kanske en lite mindre grupp, men vad gör man när alla söker kursen? Kursen var mycket väl förberedd och det kändes tryggt.
För den som vill lära känna sin hund, och sig själv i sitt hundägande är detta kursen med Stort K
E-post:
Skrivet av Carole Adolfsson, den 30. jun, 2019
I helgen har Tova och jag varit på spårkurs och jag tycker att fler skulle gå denna kurs, upplägget bra och såååå positiva ledare, lugna och alltid glada! Om jag ska säga nått lite negativ va vi kanske lite för många på kursen, men fick ju hörs varför vi va det, och sen att jag inte fick va med på
E-post:
Skrivet av Evelina Esbjörnsson , den 12. okt, 2017
Jättebra och nyttig kurs för både förare och hund, detaljrika genomgångar samt förklaringar på teorin. Upplägget av det praktiska var bra, efter varje spår fick man en genomgång och respons av hur det gått samt vad man kan tänka på som förare. Det fokuserades på helheten, dvs förare och hund, inte bara själva spåret.
Jättetrevliga kursledare dom verkligen går all in för en bra och trevlig kurs, rekommenderas verkligen!
Skrivet av Susanne Bäck Wallström, den 12. okt, 2017
Vi gick också spårkurs på försommaren, min yngsta fyrbenta och jag. Vi är otroligt nöjda. Lärde oss massor; det var ett oerhört seriöst upplägg med teori som gav mersmak. Så det allra bästa; jag fick lära mig hur jag "läser" min hund på ett väldigt pedagogiskt och konkret sätt. Jag hade "fastnat" lite i spårträningen med min ena hund som dock inte deltog i kursen. Tack vare vad matte lärde sig är Tilly (på bilden) nu svensk viltspårchampion)!! Nu är vi sugna att få testa eftersök "på riktigt"! 🙂
Skrivet av Katarina , den 12. okt, 2017
Vi hade spårkurs i maj och det var riktigt bra dagar. Jag gillar att det blir lite ”dötid” då vi väntar på att spåren ska ligga. Ger en bra stund till passivitet och kloka tankar. Att lägga spåren åt varandra var också mycket bra, inte alltid så lätt att göra rätt. Kursen gav mersmak och vi är flera stycken som startat på prov efter detta, vi är också några som fått spåra skarpt. Detta känns riktigt bra nu när vi fick en sån bra grund 😎
E-post:
Skrivet av Ninna Stitch Allis o Ilo, den 28. jun, 2017
Årets kurs var välplanerad , bra organiserad. Kul med två heldagar i skogen och alla trevliga kursare.
Gillade all inclusive konceptet , supergod mat och gott fika 👍
Skulle ju vara jättekul m en kurs i andra nordiska spår 😀
Tack Ulrika och Rickard! Ni är bäst.
E-post:
Skrivet av Anna Jönsson, den 18. maj, 2016
Toppenbra spårkurs, vi fortsätter med glädje att jobba med er i framtiden!
E-post:
Skrivet av Sofi, den 7. maj, 2015
Supernöjd med helgen! Gav oss verkligen mersmak och nu är vi taggade till tusen. Ett stort plus är ert stora engagemang trots att jag inte har en typisk "spårhund". Finns inget negativt att säga allt var super!
E-post: