Omdömen

Skriv gärna här vad ni tyckte om kursen ni gick, bra och dåliga saker. Så vet vi vad vi ska ha kvar och vad vi ska göra bättre!!! Tack påförhand!
Skrivet av Jennie Jonsson, den 17. okt, 2014
Hej.
Jag och min Amstafftik Tyra på 14 månader har gått kurser privat hos Ulrika och Rickard under våren och hösten 2014. I våras gick vi anlagsprovet och nu i höst har vi gått två spår för utbildning och sedan tre öppenklassprov som alla slutade med 1:a-pris och alltså ett championat.
Jag är otroligt nöjd med coachningen som har varit helt rätt för mig och min hund. Ulrika och Rickard har en suverän kunskap och kan läsa hund och förare på ypperligt sätt så man kan få den hjälp man behöver för att utvecklas i rätt takt.
Ni visar ett stort intresse för oss som ekipage och det gör det ännu roligare att gå kurs för er.
Ett stort plus är det öppna och varma välkomnandet som gjorde att det kändes som vi var vänner direkt. Det är väldigt viktigt för mig då jag tidigare aldrig varit i kontakt med viltspår och var osäker på vart jag skulle vända mig och framförallt vad som väntade.

Jag är verkligen supernöjd med allt från eran kunskap, coachning, ert varma öppna välkomnande och tillgänglighet.
Jag kan verkligen rekommendera er!

Tack för allt och vi ses snart igen!
MVH jennie
Skrivet av Jens Engström, den 7. sep, 2013
Hej.
jag har fått en mycket bra utbildning i viltspår och eftersök våren/sommaren 2013. Min hund har också utvecklats mycket under kursen och tog 3 raka 1:a pris. Jag fick göra ett skarpt eftersök på en älgtjur strax efter championatet och upplever att vi har utvecklats till ett mycket bra team. Min hund är en Norsk svart älghund som är 10 år. Ett stort tack till Ulrika och Rickard för en mycket bra utbildning. Jag kommer att rekommendera er till dom jag känner som är intresserade. MVH Jens och Misiu
E-post: