Omdömen

Skriv gärna här vad ni tyckte om kursen ni gick, bra och dåliga saker. Så vet vi vad vi ska ha kvar och vad vi ska göra bättre!!! Tack påförhand!
Skrivet av Malin, den 1. jun, 2020
Eftersöks- och spårkurs på Forswards för Sjöbackens slutet på maj 2020.
Mycket bra upplägg med variation mellan teori och praktik, lagom stor grupp (10 ekipage) där jag imponerades av att instruktörerna (Ulrika och Richard) tar sig tid och hinner se samtliga ekipage.
Ni hittar alltid något positivt att lyfta fram både hos hund och förare, samt ger konkreta tips till hur vi alla kan gå vidare individuellt.
-Bra!
-Tack!
E-post:
Skrivet av Mauritz Nordkvist, den 21. jul, 2019
Grymt bra kurs och upplägg. Mycket bra kunskaper om viltspår och eftersök. Jag och Eddie gillar er!
E-post:
Skrivet av Mikael Frid , den 21. jul, 2019
Vi Siri (Gråhund) och jag har gått två kurser och mer engagerade instruktörer finns inte. Gillade speciellt eftersökkursen då vi var med på bröllopet 😊.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Olivia wemälv, den 21. jul, 2019
Otroligt bra och pedagogiska kursledare och domare är ni ! Jag känner mig nu som en mycket bättre och säkrare hundförare. Fått tips , raka och ärliga ! Det gillar jag. Ni har gett mig och Tex många bra verktyg. Nu kommer vi sikta mot stjärnorna. Kanske hamnar vi i trädtopparna iaf 😊

Heja Sjöbackens 👌
E-post:
Skrivet av Fredrik Eriksson, den 21. jul, 2019
Jag har nu gått viltspår och eftersökskursen 2 ggr och kan varmt rekommendera den. Har inte varit på någon annan kurs där jag fått lära mig så mkt på så kort tid. Mkt bra upplägg där alla får anpassning efter sin egen kunskap och förmåga.
E-post:
Skrivet av Anki O Grym, den 21. jul, 2019
En fantastisk helg. Med mycket kunskap och omhändertagande av oss alla deltagare. Att man gick i par var otroligt lärorikt, man lärde sej massor av de. Och jag fick en kanon kollega med mycket kunskap, och de tackar jag ödmjukast för 😊. Upplägget med mat och fika att köpa till mycket bra och mycket gott. Så tack för en kanonhelg.
E-post:
Skrivet av Gunilla malmqvist , den 21. jul, 2019
Vi gick en spår och eftersökskurs våren 2018. Det var ett mycket bra upplägg på kursen, bra teori under hela kursens gång och bra vägledning vid praktiskt spårande. Vi tycker att vi lärde oss massor!
Jag tror att färre antal deltagare/kurs skulle vara bra. Då krävs inte heller fullt så stora markområden och det blir lite mindre väntan för ekipagen. Vi var väldigt nöjda med kursen !
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Åsa Ramsell, den 15. jul, 2019
Vi har återkommit år efter år med våra tollare så bara det är ett gott betyg eller om man vill se det annorlunda ;) :) Ulrika och Rikard är helt fantastiska och duktiga att dela ut av sin kunskap.De är kunniga, seriösa, hjälpsamma, tålmodiga och ärliga och numera även man och hustru.Önskvärt med mindre grupper, mindre mygg,självklart ska ni ha kökspersonal så ni får ägna er åt "eleverna". Tusen tack för två fantastiska helger!
E-post:
Skrivet av Malin Navarro, den 8. jul, 2019
Ulrika och Rikard levererar alltid! En lärorik kurs där jag har fått med mig en större förståelse för hur hunden fungerar i spåret. Jag har fått med mig många tips och råd för hur jag ska fortsätta arbeta och utmana hunden. Både nybörjarkursen och den här fotsättningskursen rekommenderas varmt. Tack för en rolig och lärorik helg!
E-post:
Skrivet av Berit Holst, den 7. jul, 2019
Silja och jag har deltagit i "Avancerad eftersökskurs", 28-30 juni. Kursen hade ett bra upplägg med teoripass på fredagen och sen praktiska övningar med mycket tips och återkoppling under lördagen och söndagen. Värdefullt är att kursledarna har mycket praktiskt erfarenhet av viltspår och eftersök, och även att de kan förmedla sin kunskap på ett bra och positivt sätt. De praktiska spårövningarna var roliga, spännande och kluriga.
Vi var många som deltog i kursen, men det flöt på bra ändå och kursledarna var mån om att ge alla ekipage utrymme och tid. Tack för en toppenkurs! Från en mycket nöjd "försökskanin".
E-post:
Skrivet av Anita Håkansson, den 5. jul, 2019
Jag gick eftersök och viltspår med Ivan i juni. Bra kurs med inledning av teori och sedan två dagar med praktiska övningar.
Eftersom eftersöksdelen var ny för mig och det är väldigt duktiga och erfarna kursledare, så får viltspåret en annan dimension. Det blir också tydligt när vi får många olika
exempel från verkligheten.
Bra att vi får lägga spåren själva så att vi även får träna på det och sedan jättebra att Ulrika och Rickard går spåret med oss och ger tips på vägen och att de tänker på
att varva så vi får gå med båda två. Bra med genomgång efter utfört spår också och alla kan ställa frågor och diskutera.
Det blir en del tid att vänta eftersom vi är några stycken och sedan ska ju spåren ligga. Detta är nyttigt för mig som har en hund som behöver träna på att ta det lugnt
detsamma gäller nog för mig som person också.
Superbra upplägg med att man kan beställa lunch, lyxigt och gott!
E-post:
Skrivet av Stefan Olofsson , den 4. jul, 2019
Gick kursen med Cindra, jättekul fick lära mig en hel del nytt. Utmanande spår där både hund och husse fick utmaningar. Träffa likasinnade hundägare men kanske lite stor grupp Mycket trevlig helg. Stort tack att vi fick vara
E-post:
Skrivet av Mikael L, den 3. jul, 2019
Avancerat Eftersök, 28-30e juni.
När det är kurser måste diskussioner få flöda men ibland driver de iväg så att den röda tråden för aktuellt ämne tonar bort. Då måste man bryta o återgå...även om det är svårt.

Men det som är tydligt för mig vid de kurser jag varit på med er som ledare: Ni kan spårning och ni har förmågan att förmedla kunskapen, ni ser också vad jag bör göra annorlunda så att samspelet med Rut blir bättre. Ni klarar också peppa till känslan så mam känner att Ja, det här ska gå bra. Riktigt viktiga egenskaper för att lyckas och gör att såna som jag o säkert andra gärna anmäler oss igen, å igen,...
Skrivet av Anna Beck-Friis , den 3. jul, 2019
Vi har gått viltspårkurs, BPH, rallylydnad och anlagstest viltspår för Rickard och Ulrika med vår labradortik. Det är alltid hunden i centrum och lugnt och tydligt för matte och husse, oavsett vilken kurs på gått på. Kan varmt rekommenderas!
E-post:
Skrivet av Anna Beck-Friis , den 3. jul, 2019
Vi har gått viltspårkurs, BPH, rallylydnad och anlagstest viltspår för Rickard och Ulrika med vår labradortik. Det är alltid hunden i centrum och lugnt och tydligt för matte och husse, oavsett vilken kurs på gått på. Kan varmt rekommenderas!
E-post: