Champions!

Elliegårdens Black Niva och Micke Åslund, blev våran första kurs SE VCH. En gamal dam som i och med detta tog sin femte championat titel. Bra jobbat!

Våran andra kursare som blev SE VCH var Ottenträsk Loke och Peter Jakobs. En lill pojk på 14 månader som är en super fin spårhund! Ni kommer att ha mycket glädje av den nosen!

Jens och Misiu blev våran tredje viltspår champion, med tre raka ettor, bra jobbat. Detta är en hund som med ålderns rätt spårat väldigt bra, och husse läser sin hund som en öppen bok! Grattis!

Ninna och Stitch har blivit champion, oj vilken spårning hon presterade idag. Har väl aldrig sett henne så bra som idag! Gick som på räls! Grattis!

Lena och Qurius Argos "Ludde" En väldigt bra spårhund, som tagit matte fint fram i skogen. Detta är ni värda! Grattis!!!

Jennie och Tyra har nu blivit SE VCH. Oj vilka framsteg ni har tagit. För vissa går detta lätt, anlag sen tre raka, o detta på ett par månade! Vilket fint jobb ni gjort!

Catarina och Chottan's on your mind "Lexus" Gk anlag 3 x 1.a pris SEVCH En underbar liten spårhund, som klarade sin champion resa med tre raka ettor, o avslutade med ett mycket svårt spår! Grattis och bra jobbat!!!

Jenny och Cukid's Junior "Monster" Gk Anlag 3 x 1:a pris SEVCH Vilket jobb ni gjort med en fin upphämtning. Det gillar vi!!! Ett svart monster visade att han verkligen kunde spåra!

Evis med Renslingans Caprice "Silva" blev "våran" nionde champion. En mycket ung hund 13 månader, som tuffat på, och jobbat sej fort till sitt SE VCH. Vi gratulerar!!!

Nathalie och Tyra Vår tionde champion sen vi började för tre år sedan. Detta ekipage är otroligt sammansvetsat, och en underbar spårhund!!!

Jenny och Waterstreams I Ted Bundy "Teddy" SE VCH En mysig och lite försiktig hund, men en fin nos. Grattis!

Ninna och Longhorn's Sweet-Suzie "Ilo" SE VCH En vältränad fin hund, med en engagerad matte. Ett stort grattis!

Fanny och NVCH SE UCH SE VCH RLD N La Sirenita´s Birk "Messi" En fin fin spårhund, med en matte som är duktig att läsa hund i spåret Grattis till N VCH

Biggan och NVCH SE VCH Calmigos Joya En super spårhund med en väldigt duktig matte Grattis till N VCH

Agneta och NVCH SE VCH Enando's Jolly jazz "Ixo" En fin helt underbar spårhund med en matte som fixar det mesta Grattis till N VCH

Yvonne och Itxasos Misa Mi SE VCH NO VCH Ett stort grattis till er. En mycket fin spårhund, med väldigt go. Hurra vad ni är bra!

Britt-Marie och Something New´s Pickled Onion "Ina" En underbar hund som verkligen funnit sin grej i livet. Tack vare duktiga ägare. Spåret har fått henne att växa och bli lugnare. Ina har ju även fått göra riktiga eftersök och det gläder oss mycket. Ni gör oss stolt. Grattis till SE VCH.

Malin och Ellegårdens Lin En hund som gått från klarhet till klarhet, med sin lugna matte som litat fullt på sin hund. Grattis till SE VCH!

Malin och Nitro junior pathfinder challenge "Nitro" En hund som började slagit men med fin träning och trygg hand har blivit en fin spårhund. Grattis till SE VCH!

Malin och Petitbas grafitti gizmo "Koke" blev "vår" 20:de kurs viltspårchampion! Vi är så stolta. Har efter tre raka ettor blivit viltspår champion. En underbar liten hund som spårar mycket bra och med en matte som lär sig mer och mer efter vägens gång! Grattis från oss till er!

Evisoch Mazkhens Phim-Phim har idag blivit SE VCH. Tre raka 1:or blev det, trots sin oerfarenhet. En fin fin spårhund med en matte som lugnt läser sin hund och låter den arbeta självständigt. Grattis!

Sussa med sin hund Jessie har fått jobba på för sitt championat, med trägen vinner, och vilket spår tredje ettan var, tror hon aldrig varit bättre! Grattis till championatet!

Stefan och Cindra vilket ekipage ni har blivit. Vet att husse tappade tron ett tag på sin hund, men svisch så var ni champion. Grattis!

Agneta och Nero som bara går och går i spåret. Första gången vi träffades och matte inte riktigt trodde att han skulle bli den super spår hund han blev. Grattis till norska och svenska Viltspårchampionaten!

Mikael och Rut gick tre raka ettor. En super fin spår hund som lärt husse att lita mer och mer på henne. Men husse har jobbat på fint och är så följsam. Grattis till SE VCH

Hanna och Enki, ett redan från början samspelt ekipage, som jobbat på fint i spårskogen. En målinriktad matte som nu nått en av sina drömmar. Grattis till SE VCH

Björn och Dixon Vilken prestation för dessa korta ben och av husse som jobbade på fint och stöttat sin hund i spåret så det blivit en underbar liten spår maskin. Grattis till SE VCH

Susanne och Tuffa Ett ekipage som har jobbat på som bara den, det kom en rädsla för hunden i skogen men matte gav sej inte påt igen och visst gav det resultat. Vilket jobb ni gjort tillsammans. Är så imponerad. Grattis till SE VCH

Mikael och Siri, ni har jobbat på fint och inte gett upp trots några motgångar, men nu har ni nått erat mål, ett trevligt ekipage med en fin spårhund. Nu mot nya mål. Grattis till erat väl förtjänta SE VCH!

Åsa och Florence har gjort ett fint jobb, började lite tveksamt sen har ni gått från klarhet till klarhet. Så bra gjort. Grattis till SE VCH!

Åsa och Vinston Började sakta sakta och ökade tempo och jobbet och presterade ett fint avslutningsspår och blev vinnare på ordinarie viltspårprov våren 2020. Ett stort grattis från oss till erat SE VCH

Harriet och Tuna kom på kurs med hopp om att gå ökl och ssomdomgjorde det, efter ett börja föra sin hund och läsa den, kom SE VCH sonett brev på posten. Ett stort grattis från oss.

Peter och Freja Ett ekipage som bara gått från klarhet till klarhet. Trots strul innan kursen med vissa saker, visar hon att hon är en vinnare. Ett stort grattis till SE VCH

Lena och Dino Vilket bra team, har inte haft så bråttom, men i spåret är det fart. Bra jobbat och ett stort grattis till SE VCH.

Malin och Ullie Kom på kurs för att lära sig att läsa hund och jobba med ökl spår och som dom gjorde, snabbt jobbat svar dom SE VCH ett stort grattis från oss

Ingela och Minna Man brukar säga bättre sent än aldrig, och detta gäller väl detta ekipage, dom gick kurs 2015, och nu kom SE VCH. Ett stort grattis från oss.

Eva och Bingo Ja vad ska man säga, en hund som gått från klarhet till klarhet. Vilket fint ekipage ni är. Grattis till SE VCH Hurra!

Ewa och Visa Ja vad jag då tänker på är första spåren som gick fort och ofokuserat, och sen kom första 1:a priset med björndoft på spåret, ja ni är så värd er titel SE VCH Ett stort grattis från oss.

Fritz och Katarina en hund vi inte sett så mycket men väl värd sin titel SE VCH Grattis

Mattssons Moel Layka och Ingela, vilket fint och samspelt ekipage, en lättläst hund. Ett stort grattis till er från oss Hurra!

John och En super fin spårhund, som jobbade fint i spåret, lite strul i skottet, men ni fixade det. Grattis!

Järpmyren's Kiroz och Elle Kom på kurs för att se om det gick att få till viltspåret och efter mycket jobb från ägaren och lite råd från oss så svipp svamp så fixade ni SE VCH Grattis!

Perdix Gundogs SisterMoonshine ”Java” och Therese

Lovis och Ewa En hund som gått från klarhet till klarhet. Bra jobbat matte och grattis

Woodhunts Ester och Frida En hund som startade med fart.Grattis till SE VCH

Agneta och Sigrid kom på kurs och tränade och dom fixade SE VCH galant

Britt-Marie och Zinta vilket ekipage. Grattis till SE VCH

Jenny och Kry, där fick hunden lätta matte att spår är roligt och att lita på hunden. Vilket jobb ni fixade.Grattis

Jet och Yoda, har jobbat på bra och det lönar sig. Grattis till SE VCH

Linda, Micke och Nikki, ni fixade det, vilket team ni är.Grattis till SE VCH

Gunilla, Björn och Lukke, ingen brådska men det gick ju hur bra som helst, bra jobbat. Grattis

Här hittar ni bilder på dom kursare som fått sina hundar till champions!